2011 m. liepos 31 d.

Miestas

The Town
Pradėjusi žiūrėti nustebau, kad filme vaidina Benas Aflekas. Tiesiog neįsivaizdavau jo trileryje... O šiaip tai filmas apie gerą (?) berniuką blogoje kompanijoje, santykius su gera (?) mergina ir pakankamai nebloga pabaiga.
7/10.

2011 m. liepos 30 d.

Haris Poteris ir Mirties relikvijos. 2 dalis

Paskutinė Hario Poterio istorijos dalis, kurią sunku vertinti kaip atskirą filmą, kadangi nori nenori jau žinai visą istoriją, jau n metų skaitei knygas ir žiūrėjai kitas dalis. O šiaip tai filmas kaip filmas, toks "poteriškas"... Labiausiai patiko tai tas "po 19 metų"...patenkino smalsumą :)

2011 m. liepos 24 d.

8 pasimatymai

Ispanų kalba apie ispanus ir kiekvieną iš mūsų. Apie susižavėjimą, įsimylėjimą, pasimatymus, pažintį su jo(jos) šeima, skyrybas ir laidotuves. Filmas sudėtas iš tam tikrų atkarpėlių iš skirtingų žmonių skirtingų istorijų, kol galų gale viskas susijungia į vieną.
8/10.

2011 m. liepos 17 d.

Iksmenai: pirma klasė

X-Men: First Class
Esu mačiusi kitą x'menų versiją ir ji man patiko daug labiau. Šitas gi filmas pakankamai ištęstas ir painus, o dar tie rusų-amerikiečių karo vaizdai... nelabai patiko.
5/10.

2011 m. liepos 4 d.

Secrets of Body Language

Secrets of Body Language
90-ties minučių pamoka, kaip atskirti melagį, pastebėti susijaudinimą ir atskirti, ar asmuo vaidina, ar nuoširdus įsigilinus į balsą, kūno kalbą. Nu labai įdomu, galėčiau dar du tokius filmus pažiūrėt. :)
8/10.