2013 m. birželio 22 d.

Apelsinai



Čia komedija turėjo būti, bet man kažkodėl ypatingai juokinga nebuvo. :) bet visai įdomu Hugh Laurie pamatyt nebe kaip daktarą Hausą, o kažkaip naujai. Pliusas už tai, kad filmas neprailgo.
5/10.
---
"Sometimes you have to burn down your house in order to see the moon."

1 komentaras:

Unknown rašė...

O man kažkaip priešingai, nesinorėjo žiūrėti vien dėlto, kad vaidino Hugh Laurie. Kažkuriam filme jo rolė nebuvo išbaigta, jam tiesiog netiko vaidinti kitur nei tik Daktarą Hausą. Gal todėl, kad esame įpratę jį matyti kritišką, nestokojanti juodo jumoro. O be šių bruožų Hugh Laurie nebėra Hugh Laurie. Tampa nebeįdomus, nublanksta.
Tačiau grįžtant prie pačio filmo, visai patiko. Kaip drugelio efektas. Užtenka mažo pasielgimo kitaip nei iš tavęs tikimąsi ir ima keistis aplinkiniai. Filme galima buvo stebėti grandininę reakciją. Nustebimas, pasipiktinimąsis, neapykanta, susimąstymas apie save patį. Atitinkami veiksmai.
Ir taip. Aplinkiniai mums daro įtaką. Ypač jei jie yra Kitokie. Piktinamės, susimąstom, pritaikom sau. Arba susižavi, susimąstai ir pritaikai sau. Kartais tai būna realūs žmonės, kurie vaikšto aplink. Kartais filmų ar knygų herojai.
Vertinu kitoniškumą. :)